Halloween komt eraan (jullie inbreng is welkom)

Zoals sommige van jullie weten is het eind deze maand weer Halloween. Meestal besteden wij hier met Filmhoek ook enige aandacht aan door bijvoorbeeld een blog te schrijven. Dit jaar heeft Martijn Pijnenburg twee dingen gepland, namelijk: Een vervolg op zijn blog van vorig jaar en een ander idee waarbij hij jullie hulp nodig heeft.

Het idee was namelijk om een lijstje te maken met de 10 engste scenes uit horrorfilms. Mocht jij een scene kennen die veel indruk op je maakte, laat het ons dan weten en misschien vernoemen wij jou wel in onze blog.

halloween filmhoek

Hoe doe je mee? Simpel, beschrijf je engste filmmoment, vernoem je naam (of bijnaam) en stuur dit als bericht naar onze pagina. Mocht jouw inzending vernoemd worden in de blog, dan wordt er contact met je opgenomen.

Mocht jij een echte horror fan zijn, bekijk dan ook de Facebook-pagina van Scary Epidemic. Hier vind je onder andere recensies en prijsvragen. Ook op de Facebook-pagina van Filmhoek zal deze maand wat extra aandacht besteed worden aan de horrorfilm.