Hasbro ontwikkelt Power Rangers sequel

Paramount Pictures en Hasbro gaan eindelijk verder met een vervolg op Power Rangers uit 2017. De Power Rangers maakten vorig jaar een grote terugkeer op het grote scherm met een film reboot. De film bleek echter voor het team geen financieel succes te zijn, want de film haalde slechts $142 miljoen wereldwijd op. Deze prestatie was een enorme klap voor de franchise, aangezien de film bedoeld was als startschot van een megafranchise die uit minstens acht films zou bestaan.

Ondanks de teleurstellende box office prestaties, heeft Hasbro besloten toch te werken aan een vervolg. Inside Licensing stelt enkel dat Hasbro aan een vervolg werkt, maar meer details zijn er nog niet. Wel is duidelijk dat de cast zal terugkeren.

Power Rangers volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Hoofdrollen zijn er voor Dacre Montgomery, Elizabeth BanksRJ Cyler, Naomi Scott, Ludi LinBryan Cranston, Bill Hader en Becky G. De film werd geregisseerd door Dean Isrealite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de originele Power Rangers heeft de film geproduceerd, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur.