Helena Bonham Carter als schurk in James Bond 25?

Vandaag gaat er het gerucht dat actrice Helena Bonham Carter de topfavoriet is voor de schurkenrol in de aankomende 25ste James Bond-film. Zij mag het dan opnemen tegen Daniel Craig, die voor de laatste keer terugkeert als 007. De film zal geregisseerd worden door Danny Boyle.

Verwacht wordt dat er een boel mensen terugkeren voor deze nieuwe Bond-film, waaronder Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny en Ralph Fiennes als M. Zij speelden ook al in voorgaande films en zullen Bond ditmaal weer mogen bijstaan in de zware strijd tegen een stel schurken die het vast weer op de wereld voorzien hebben.

Een insider vertelde aan De Mirror:

“Everyone thinks Angelina Jolie is going to get the part but bosses want Helena more. At the moment they are just finalising the cast.”

Bonham Carter is dus de favoriete keuze voor de schurkenrol. Ook zou men overwegen Angelina Jolie aan te trekken voor die rol. Ze speelde eerder samen met Craig in Lara Croft: Tomb Raider. Beide verhalen nemen we voorlopig met een flinke korrel zout, aangezien het nog maar over geruchten gaan.

Bond 25 draait vanaf november 2019 in de bioscoop.