Hoe zien Yoda en Baby Yoda eruit met menselijke huid?

Yoda met menselijke huid is een afbeelding die Star Wars-fans niet meer van hun netvlies kunnen verwijderen. Dankzij The Mandalorian is de populariteit van de Jedi Master de afgelopen maand sterk toegenomen. De Disney+ serie introduceerde de kijker met The Child, ook bekend als Baby Yoda, en iedereen wil meer weten over de mysterieuze soort. Hoewel Yoda al decennia lang een favoriet is bij fans, weten we nog steeds niet veel over zijn soort. Een fan heeft nu een bijzondere afbeeldingen gecreëerd, waarop we de Jedi Grandmaster Yoda zien met menselijke huid. Bekijk het resultaat hieronder.

Het personage verscheen voor het eerst in The Empire Strikes Back en werd ingesproken door Frank Oz. Uiteindelijk was hij te zien in zes van de negen saga-films en in de animatieserie Star Wars: The Clone Wars.

Star Wars-fan Olly Smith nam de iconische groene huid van het personage weg en maakte bovenstaande afbeelding met Photoshop. In navolging hiervan heeft een andere fan ook Baby Yoda voorzien van een menselijke huid. Het resultaat zie je hieronder.