The Hoff en The Rock op Baywatch foto

David Hasselhoff is terug in zijn rode zwembroek op de set van Paramount PicturesBaywatch film. Op onderstaande nieuwe foto’s zien we hem tezamen met The Rock en Zac Efron.

The Hoff en The Rock op Baywatch foto cepxbhqxiaa1kfv-jpg-large ceqvz7guaaekcao-jpg-large The Hoff en The Rock op Baywatch foto

Baywatch volgt de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson). Mitch maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody (Zac Efron), een winnaar van Olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet. Terwijl het Baywatch team het strand veilig probeert te houden krijgen ze ook te maken met moord, corruptie en drugs.

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters.

Hoofdrollen in de film zijn er voor Dwayne JohnsonZac EfronKelly Rohrbach, Alexandra DaddarioPriyanka ChopraIlfenesh HaderaHannibal Buress en Jon Bass.

Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script. Seth Gordon zal de film regisseren.

Baywatch moet vanaf 1 juni 2017 in de bioscopen verschijnen.