Hot Pie uit Game of Thrones start eigen bakkerij

Acteur Ben Hawkey, beter bekend als Hot Pie uit de HBO-hitserie Game of Thrones, is een eigen bakkerij begonnen in Londen.

Hot Pie uit Game of Thrones start eigen bakkerij

In Game of Thrones komt het personage Arya (Maisie Williams) in aanraking met een jongetje genaamd Hot Pie. Hij blijkt een talent voor koken en bakken te hebben, wat er uiteindelijk voor zorgt dat hij een baan krijgt als bakker.

Dit was inspiratie genoeg voor Hot Pie acteur Ben Hawkey om een eigen bakkerij te beginnen. Hier verkoopt hij Direwolf brood, dit zijn broodjes in de vorm van een wolf. Niet alleen het product is geïnspireerd door de serie, ook de naam van de zaak is een verwijzing. De bakkerij het namelijk ”You know nothing John Dough”.

De Emmy- en Golden Globe-winnende Game of Thrones keerde op 16 juli terug met het zevende seizoen. De serie is gebaseerd op de fantasy boekenreeks door George R.R. Martin. Terugkerende castleden zijn Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, John Bradley, Gwendoline Christie, Liam Cunningham, Nathalie Emmanuel, Jerome Flynn, Iain Glen, Isaac Hempstead Wright, Conleth Hill, Kristofer Hivju,Hannah Murray, Carice van Houten, Indira Varma, Pilou Asbaek, Rory McCann en Richard Dormer. Nieuwe castleden zijn Jim Broadbent, Tom Hopper, Megan Parkinson en Ed Sheeran.