IMAX met Laser brengt de Pathé bioscoopervaring naar een hoger niveau

Pathé Spuimarkt, Pathé Arena en Pathé Schouwburgplein krijgen als eerste bioscopen in Nederland een IMAX-zaal met Laser. Vanaf november 2018 worden de eerste bioscoopzalen van Pathé voorzien van IMAX met Laser, een grensverleggende next-generation laserprojectie met een subliem geluidssysteem. Dankzij haarscherpe beelden en krachtige audio op de grootste schermen wordt een meeslepende bioscoopervaring gecreëerd. Op deze manier toont Pathé wederom dat zij vernieuwend is en versterkt hiermee haar marktleiderschap.

IMAX met Laser laat bezoekers op een ultieme manier deel uit maken van de grootste blockbusters, en is speciaal ontworpen voor de grote IMAX-schermen. Het next-generation 4K laserprojectiesysteem is uitgerust met een vernieuwde optische lichtbron en IMAX-technologieën. Op deze manier  kan je genieten van een verbeterde resolutie, een hogere contrastverhouding en de meest indrukwekkende kleuren die je ooit op het doek hebt gezien.

IMAX met Laser

Krachtige audio voor een ultieme ervaring

De IMAX met Laser-zalen krijgen ook een optimale geluidsbeleving. De 12-kanaals IMAX-geluidstechnologie zorgt voor optimale audio dankzij de nieuwe speakers in de wanden en het plafond, die garant staan voor een breder dynamisch bereik en een hogere precisie. De bijzondere ervaring van IMAX Laser biedt bezoekers de volgende voordelen:>

  • Scherpte: Ervaar elk beeld tot in de kleinste details met een scherpe, heldere, realistische en ongeëvenaarde weergave op de grootste schermen.
  • Helderheid: De verbeterde helderheid van laser vult het IMAX-doek met levendige en natuurgetrouwe beelden in 2D en 3D.
  • Contrast: Elk frame biedt een spectaculair contrast met een verhoogd niveau van diepte, waardoor bezoekers uit hun eigen wereld worden gehaald en midden in de film belanden.
  • Kleur: Dankzij een uitgebreid kleurengamma hebben IMAX-filmmakers meer mogelijkheden dan ooit tevoren met heldere, diepe en rijke kleuren.
  • Geluid: Of het nu gaat om het vallen van een speld of een krachtige vulkaanuitbarsting, bezoekers beleven dankzij het 12-kanaals next-generation IMAX-geluidssysteem een nieuw soort krachtige, meeslepende audio die je kunt voelen.

De nieuwe IMAX met Laser-technologie kun je vanaf november ervaren in Pathé Arena en Pathé Schouwburgplein en vanaf half december in Pathé Spuimarkt.