Interessante nieuwe Suicide Squad posters

Warner Bros. heeft enkele Suicide Squad posters vrijgegeven. Het Suicide Squad is een team van schurken uit de DC-comics, die in ruil voor strafvermindering, opdrachten uitvoert voor de Amerikaanse overheid. De eerste poster is vooral heel zoet, in contrast met de wat donkere stijl die Suicide Squad hanteert.

filmhoek suicide squad posters

suicide squad posters filmhoek

3a4c886 6897c8d aad605d bccdabe e878da4 e78047d

Het voelt goed om slecht te zijn… Verzamel een team van ’s werelds meest gevaarlijke superschurken, geef hen de meest krachtige wapens die de regering heeft en stuur ze op een missie om een enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen. Amerikaans intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim verzamelde groep van wanhopige, afschuwwekkende individuen die nauwelijks iets te verliezen hebben volstaat.

Suicide Squad wordt de derde film in het DC-filmuniversum. Hoofdrollen zijn er voor Will Smith, Margot RobbieJoel Kinnaman, Jai Courtney, Karen FukuharaViola Davis en Adewale Akinnuoye-Agbaje. De film wordt geregisseerd door David Ayer en zal op 4 augustus 2016 in première gaan.