Internationale trailer Jupiter Ascending

Jupiter Ascending

Warner Bros. heeft een nieuwe internationale trailer vrijgegeven van Jupiter Ascending, een film van Andy en Lana Wachowski. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube ZoCyL_Pqzu8]

Jupiter Jones (Mila Kunis) werd geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voortbestemd is voor grootse dingen. Eenmaal volwassen droomt Jupiter van de sterren, maar ze wordt wakker in de harde realiteit waar ze toiletten schoonmaakt en heel wat pech kent. Maar wanneer Caine (Channing Tatum), een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, op Aarde aankomt om haar op te sporen, vangt Jupiter een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte – haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.

De film wordt geregisseerd door Andy Wachowski en Lana Wachowski. Ze schreven tevens het scenario. Hoofdrollen worden gespeeld door Mila KunisChanning TatumSean BeanEddie Redmayne, Douglas BoothTuppence MiddletonGugu Mbatha-RawJupiter Ascending draait vanaf 5 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen.