Jamie Lee Curtis deelt setfoto nieuwe Halloween

Jamie Lee Curtis deel setfoto nieuwe Halloween

De opnames van Universal Pictures en Blumhouse Productions’ nieuwe Halloween film zijn officieel van start gegaan. Hoofdrolspeelster uit de serie Jamie Lee Curtis  heeft nu een eerste setfoto online geplaatst. Ze schreef bij de foto:

“Halloween 40 years later. Same Laurie. Same slate. David Gordon Green directing from his script. Happy Halloween 2018 everyone. See you all 10/19/18.”

David Gordon Green (Pineapple Express, Your Highness) zal de film regisseren en schrijft samen met Danny McBride het scenario van de film. Deze zal geproduceerd worden door John Carpenter. Carpenter zal Green ondersteunen tijdens het maken van de film en mogelijk ook de muziek componeren.

Curtis speelde de rol in zowel het origineel uit 1978 als het vervolg in 1981. Hierna duurde het twintig jaar voordat ze de rol wederom speelde in Halloween: H20 in 1998 en leek ze dood te gaan in de eerste minuten van Halloween: Resurrection uit 2002. Nu, veertig jaar na het origineel, neemt Curtis het opnieuw op tegen de gemaskerde Michael Myers. De film zal in oktober 2018 in de bioscoop te zien zijn.