Jeff Goldblum & Bill Pullman terug voor Independence Day 2

Jeff Goldblum & Bill Pullman terug voor Independence Day 2

Na zeventien jaar van geruchten en speculaties, heeft regisseur Roland Emmerich er ogenschijnlijk haast achter gezet om de langverwachte Independence Day sequel, ID Forever, in productie te brengen. Als alles volgens plan gaat, zal de sequel bestaan uit twee delen, Part I en Part II. Het eerste deel zal worden uitgebracht op 3 juli 2015. De filmmaker is momenteel erg druk met het promoten van zijn nieuwste film White House Down, met in de hoofdrollen Channing Tatum en Jamie Foxx.

Natuurlijk is ID Forever vaak onderwerp van gesprek voor Emmerich en vandaag hebben we goed nieuws voor de ID4 fans; de regisseur heeft bevestigd dat zowel Jeff Goldblum als Bill Pullman verwacht worden terug te keren in de sequel(s).

Emmerich vertelde dat de acteurs, wie cable guy/computer hacker David Levinson en President Thomas J. Whitmore speelden, twee personen uit de cast zijn die weer te zien zijn in ID Forever. Zoals we eerder lieten weten zal de cast van de sequel bestaan uit een mix van bekende personages uit de franchise en nieuwe personages. Eerder lieten Goldblum en Pullman weten dat ze geïnteresseerd waren in het project, maar dit is de eerste hint dat Emmerich de personages ook heeft geschreven in het script.

Dat gezegd hebbende zal één personage ontbreken in de ID Forever cast, namelijk Will Smith’s Captain Steven Hiller. In een nieuwe interview, vertelde Emmerich dat hij Smith simpelweg niet kan veroorloven. De filmmaker voegde echter toe dat Smith het script nog niet gelezen heeft en dat een cameo nog steeds een mogelijkheid is.

ID Forever: Part I is vanaf 3 juli 2015 te zien in de bioscopen.

[youtube 7YtvsxB9xQY]