Krang bevestigd voor TMNT2: Out of the Shadows

teenage-mutant-ninja-turtles-krang

In 2014 zagen we Teenage Mutant Ninja Turtles, waarin de schildpadden het moesten opnemen tegen hun aartsvijand Shredder. Fans misten in de film echter Bebop en Rocksteady. Met het vervolg, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, zal het allemaal goed worden gemaakt. In gesprek met Rolling Stone onthulde producent Michael Bay dat er een grote verassing te wachten staat voor de fans; Krang is ook te zien in de film.

Bay heeft inmiddels de ontwerpen van de schurk gezien, welke gemaakt zijn door visual-effects supervisor Pablo Helman. Deze versie van het personage wordt omschreven als een, “disembodied brain inside a giant robot.” Helman heeft de tentakels van Krang verwijderd. Bay’s reactie was:

“He could have some tentacles. I just don’t want them coming out of the side. He looks like a stupid octopus.”

Krang, die voor het eerst in de geanimeerde tv-serie van de Turtles verscheen, is een krijgsheer afkomstig uit de bovengenoemde alternatieve dimensie. Toen Krang verbannen werd verloor hij zijn lichaam, maar Shredder bouwde later een mechanische voor hem.

Tevens zijn er foto’s uitgelekt van speelgoedpoppen uit de film.

Krang bevestigd voor TMNT2: Out of the Shadows teenage-mutant-ninja-turtles-2-toys-krang-600x306 teenage-mutant-ninja-turtles-2-toys-technodrome-600x328

[youtube HeaugHGd1Kw]

De eerste film werd geregisseerd door Jonathan Liebesman. Voor deel 2 wordt hij vervangen door David Green, een regisseur die volgens insiders meer begrip heeft voor het bronmateriaal. Hoofdrollen zijn er voor Megan Fox en Will Arnett. Daarnaast zijn William Fichtner (Eric Sacks), Tyler Perry (wetenschapper Baxter Stockman), Sheamus (Rocksteady), Gary Anthony Williams (Bebop), Brittany Ishibashi (Karai), Stephen Amell (Casey Jones), Brian Tee (Shredder) in de film te zien. Ook zullen Alan Ritchson, Jeremy Howard, Noel Fisher en Pete Ploszek terugkeren als Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows zal in augustus uitkomen.