Lady Gaga als Ursula in The Little Mermaid-remake?

Disney zou volgende de laatste geruchten met Lady Gaga in zee willen gaan voor hun live-action film The Little Mermaid. The Mouse House heeft de laatste tijd groot succes gehad met hun live-action films, zoals The Jungle Book en Beauty and the Beast. Binnenkort komen er nog titels bij als The Lion King, Aladdin, Dumbo en Mulan. Een van de andere klassiekers die in een nieuw jasje gestoken zal worden is The Little Mermaid.

De studio is al twee jaar bezig met The Little Mermaid en nu lijkt er enige vooruitgang te zijn. Zo zou regisseur Rob Marshall (Into the Woods, Mary Poppins Returns) al gevraagd zijn voor de film. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de opnames van start zouden moeten gaan. De Disney-website The Disinsider meldt nu dat Disney graag Lady Gaga ziet in de rol van zeeheks Ursula. Bij Disney wilden ze het nieuws echter nog niet officieel bevestigen.

Het gerucht dat Gaga in de film te zien zou gaan zijn, komt na het nieuws dat Zendaya een aanbod gekregen zou hebben om Ariel te spelen. Dat moet nog worden bevestigd, maar de  actrice staat open voor de rol.

Het scenario wordt geschreven door Jane Goldman. Alan Menken en Lin-Manuel Miranda gaan samenwerken aan de muziek voor de film en om nieuwe nummers aan de film toe te voegen.