Macaulay terug als ‘Home Alone’ Kevin in DRYVRS

Met kerst voor de deur is de kans groot dat mensen dit jaar weer gaan genieten van Home Alone, een film die dit jaar zijn 25ste verjaardag viert. Amerikaanse fans konden deze kerst-klassieker onlangs weer in de bioscoop aanschouwen. Veel mensen zullen zich nu misschien afvragen wat er met hoofdpersonage Kevin (Macaulay Culkin) is gebeurd. DRYVRS heeft het antwoord hierop.

Macaulay terug als 'Home Alone' Kevin in DRYVRS

In deze nieuwe web-serie staat bedenker Jack Dishel centraal als hoofdpersonage. Hij speelt een muzikant die gebruikt maakt van een taxiservice. Iedere aflevering heeft een unieke gastrol die de rol van de chauffeur vertolkt. In de eerste aflevering, genaamd ”Just Me In The House By Myself”, wordt die rol vertolkt door Macaulay Culkin. Culkin speelt Kevin, een verwarde man die niet eens kan autorijden. Tijdens de rit vertelt hij over hoe zijn familie hem achterliet met kerst toen hij nog maar acht jaar oud was.

Macaulay terug als 'Home Alone' Kevin in DRYVRS

Macaulay Culkin speelt een getraumatiseerde volwassen Kevin in de eerste aflevering van DRYVRS

Macaulay terug als 'Home Alone' Kevin in DRYVRS

Macaulay Culkin en Jack Dishel

De aflevering met Macaulay ‘Home Alone’ Culkin is hier te bekijken. Nieuwe afleveringen van DRYVRS zullen begin volgend jaar te bekijken zijn via het Youtube kanaal van Dishel, met onder andere gastoptredens van Rosanna Arquette and Steven Weber.