Marvel’s Doctor Strange krijgt PG-13 rating

Marvel's Doctor Strange krijgt PG-13 ratingRegisseur Scott Derrickson heeft via Twitter bekendgemaakt dat de MPAA-rating van de Marvel-film Doctor Strange PG-13 rating is. Dit is wegens caleidoscopisch galactisch intensief en ander-dimensionaal psychotrope geweld.”

Daarnaast zou volgens de laatste geruchten een cameo zijn weggelegd voor één van de belangrijkste Avengers in Doctor Strange. De opnames voor de film zitten er al een tijdje op, maar acteur Benedict Wong zou begin deze week pas klaar zijn met zijn scenes. Dit zou kunnen wijzen op een aantal reshoots of de end/mid-credit scene. Heeft dit misschien verband met onderstaande bewering van Twitteraar The Angry Ginger dat Robert Downey Jr. ook te zien zal zijn in de MCU-film?

[youtube tD9bbeotf80]

In Marvel’s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert drastisch na een verschrikkelijk auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar genezing en hoop, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen tegen duistere krachten uit andere dimensies als machtigste magiër.

Het veertiende deel van het Marvel Cinematic Universe wordt geregisseerd door Scott Derrickson en er zijn rollen voor Benedict CumberbatchTilda SwintonRachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Michael StuhlbargBenedict Wong en Mads Mikkelsen. Doctor Strange is te zien vanaf 27 oktober 2016.