Michael Pena als Mr. Roarke in Fantasy Island remake

The Hollywood Reporter meldt dat acteur Michael Pena een rol zal gaan spelen in de filmadaptatie van de ABC serie Fantasy Island. Pena neemt de rol op zich van Mr. Roarke. De film wordt geregisseerd door Jeff Wadlow (Truth or Dare, Kick-Ass 2, Cry Wolf). Sony bezit de rechten op de originele serie die is gemaakt door Gene Levitt en de geproduceerd door Aaron Spelling.

Fantasy Island was te zien op de zender ABC van 1977-1984 en werd al snel een fan-favoriet. Het eilanddrama had te maken met duistere thema’s en het bovennatuurlijke. In de serie kwamen bezoekers naar het eiland om hun fantasieën werkelijkheid te laten worden. Gasten kunnen elke fantasie op het unieke vakantieoord in de Stille Oceaan aanvragen, onder toezicht van de mysterieuze Mr. Roarke (oorspronkelijk gespeeld door Ricardo Montalban) en Hervé Villechaize‘s Tattoo. Die fantasieën bleken echter zelden zoals verwacht, omdat bezoekers geconfronteerd werden met uitdagingen die hun karakter zou testen.

Wadlow werkte eerder samen met Blumhouse aan de recente horror-hit Truth Or Dare, die $100 miljoen opbracht aan de wereldwijde kassa. Hij zal samen met Chris Roach en Jillian Jacobs het scenario van Fantasy Island gaan schrijven.