Mike Myers keert terug als Dr. Evil tijdens The Tonight Show

Mike Myers was gister te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon voor de promotie van de nieuwe thriller Terminal. In een segment van de show keerde Myers terug in de rol van Dr. Evil uit de Austin Powers films! In het interview is Dr. Evil de laatste persoon die wordt ontslagen uit Trump’s kabinet. Je kunt de video hieronder bekijken.

Myers speelde Austin Powers, Dr. Evil en andere personages in Austin Powers: International Man of Mystery (1997), Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) en Austin Powers in Goldmember (2002).

In Terminal worden twee huurmoordenaars door een mysterieuze werkgever ingehuurd om een taak te volbrengen die dicht in de buurt van een zelfmoordmissie komt. Ze krijgen er echter goed betaald voor, dus veel klagen doen ze niet. Het onwaarschijnlijke duo kruist kort daarop het pad met Annie, een femme fatale die verwikkeld raakt in hun dodelijke opdracht.

De film wordt geregisseerd door Vaugh Stein. Hem kennen we van zijn werk als regieassistent voor films als Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, World War Z, Les Misérables en In the Heart of the Sea. Met Terminal maakt hij zijn regiedebuut en hij schreef ook zelf het scenario. Terminal heeft rollen voor Margot RobbieSimon PeggMike MyersMax Irons en Dexter Fletcher.  De film moet vanaf mei 2018 in de bioscoop te zien zijn.