Miles Teller over de Fantastic Four-reboot

Miles Teller over de Fantastic Four

Een van de namen die steeds in verband wordt gebracht met de reboot van Fantastic Four is Miles Teller. Hij zou in gesprek zijn voor de rol van Mr. Fantastic. In een interview werd hem gevraagd naar zijn visie op de reboot:

“I think, you know, if that were to happen, I think the characters would be taken in a different direction than the kind of blue suits and stuff from the franchise that had previously been done, which you’d have to if you’re gonna reboot something, you really got to kind of put your own spin on it. But with that being said, all I need is like, a couple weeks to just get my body back in shape. So the answer to that is yes, I could get back in shape.”

Niet alleen bevestigt Teller hier zijn potentiële rol, maar hij geeft ook aan dat de blauwe pakken wellicht niet te zien zullen zijn in de reboot.

Scenarist Simon Kinberg is klaar met zijn versie van het script. De opnames van de film gaan waarschijnlijk in maart van start in Baton Rouge. Fantastic Four moet vanaf 18 juni 2015 in de bioscoop draaien.