Net5 komt met nieuwe afleveringen Castle en Forever

Net5 gaat de nieuwe afleveringen van series Castle en Forever uitzenden. Castle werd voorheen uitgezonden door SBS6, maar verhuisd nu dus naar Net5. Het achtste seizoen zal vanaf 24 oktober iedere zaterdagavond te zien zijn, gevolgd door de nieuwe afleveringen van Forever.

Net5 komt met nieuwe afleveringen Castle en Forever
Castle gaat over de detectiveschrijver Richard Castle, welke in contact komt met de politie van New York wanneer zijn misdaadverhalen in het echt worden nagedaan door een moordenaar. Hij helpt de politie met het oplossen van deze zaak en heeft ook meteen het antwoord op zijn writer’s block. Ook put hij nieuwe inspiratie uit zijn samenwerking met rechercheur Kate Beckett.

Net5 komt met nieuwe afleveringen Castle en Forever

In Forever is Anatoom patholoog Henry Morgan onsterfelijk. Hij stopte 200 jaar geleden met ouder worden en probeert dit te verbergen voor de buitenwereld. Al word dit geheimhouden steeds moeilijker. De enige die hij in vertrouwen neemt is zijn beste vriend Abe. Ondertussen bestudeert hij met veel interesse de, voor hem dus onbereikbare, dood als forensisch arts.