Netflix’s The End of the F***ing seizoen 2 vanaf 5 november

De veelgeprezen Channel 4 en Netflix serie The End of the F***ing World zal officieel terugkeren voor een tweede seizoen vanaf 5 november. Dat heeft de streaming service vandaag bekend gemaakt.

The End of the F***ing seizoen 2

The End of the F***ing World nodigt kijkers uit in de donkere en verwarrende levens van tieners James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) terwijl ze beginnen aan een roadtrip om Alyssa’s vader te vinden, die als kind van huis vertrok.

James is 17 en er vrij zeker van dat hij een psychopaat is – emotioneel afstandelijk, koud en minachtend. Hij heeft besloten dat hij klaar is met het doden van dieren. Hij denkt dat het misschien interessant is om iets groters te doden … een mens. En hij heeft de perfecte persoon in gedachten … Alyssa, ook 17, is nieuw op school – koel en humeurig, ze is existentiële angst tot vlees gemaakt. Maar ondanks dat ze op school erg populair is, heeft ze nog steeds het gevoel dat ze nergens thuishoort. Als ze James op een dag op school ziet, denkt ze dat ze misschien een zielsverwant heeft gevonden … Als het thuis spaakloopt tussen Alyssa, haar moeder en stiefvader, verlaat ze het huis en haalt James over zich bij haar aan te sluiten op zoek naar haar echte vader. En zo begint een ontdekkingsreis die steeds onheilspellender wordt, naarmate de drang van James om te handelen naar zijn sociopathische en gewelddadige neigingen toeneemt. Terwijl Alyssa, verblind door jonge liefde, onwetend blijft van de gevolgen.

Schrijver Charlie Covell keert terug voor seizoen 2, dat uitvoerend wordt geproduceerd door Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Charlie Covell, Dominic Buchanan en Jonathan Entwistle. Seizoen twee wordt geproduceerd door Clerkenwell Films en Dominic Buchanan Productions. De serie gaat wereldwijd op Netflix in première, behalve in Groot-Brittannië, daar zal het te zien zijn op Channel 4.