Nieuwe blik op April O’Neil in Teenage Mutant Ninja Turtles

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van het personage April O’Neil in Jonathan Liebesman‘s Teenage Mutant Ninja Turtles. Op de foto, die je hieronder kunt bekijken, zien we Megan Fox als April naast een tafel met wapens.

Nieuwe blik op April O'Neil in Teenage Mutant Ninja TurtlesDe stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder’s duivelse plan zien te ontrafelen.

Hoofdrollen zijn er voor Megan FoxWill Arnett, William Fichtner, Danny WoodburnMinae Noji, Whoopi Goldberg, Abby Elliott en Tohoru Masamune. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Noel Fisher en Pete Ploszek zijn te zien als respectievelijk de Turtles Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo.

Vanaf 21 augustus 2014 draait Teenage Mutant Ninja Turtles in de bioscoop.