Nieuwe castleden voor The Punisher

Netflix en Marvel Entertainment hebben vijf nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van de spin-off The Punisher. Het gaat om acteurs Daniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze, Jaime Ray Newman en Michael Nathanson.

Webber is gecast als Lewis Walcott, een jonge veteraan die het moeilijk vind weer te integreren in de gewone samenleving. Moore speelt Curtis Hoyle, een vriend van Frank Castle en een van de weinige mensen die weet dat hij nog leeft. Schulze zien we als Rawlins, een belangrijk lid van de CIA, wiens operaties in Afghanistan maken dat hij het pad kruist met Castle. Daarnaast is Newman het personage Sarah Lieberman, de echtgenote van Micro, wiens leven extreem ingewikkeld wordt door het huwelijk. Ten sloyye zal Nathansan te zien zijn als Sam Stein, een agent die uitgedaagd wordt door zijn relatie met Dinah.

Executive Producer en showrunner Steve Lightfoot zei over de cast:

“We couldn’t have asked for a more talented group of actors to round out the cast of Marvel’s The Punisher. It’s a thrill to watch them each bring their characters to life with such layered, nuanced performances.”

Executive Producer Jeph Loeb voegde toe:

“Marvel TV is very proud of the cast of The Punisher. Each actors brings a special promise who surround Jon Bernthal’s exceptional performance.”

Jon Bernthal speelt in de serie Frank Castle (alias The Punisher), een rol die hij eerder speelde in het tweede seizoen van Daredevil. Naast Bernthal is er in de serie ook een rol voor Ben Barnes (Westworld, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian).

The Punisher maakt onderdeel uit van de deal tussen Marvel Television en Netflix. Eerder zagen we de series Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Iron Fist volgt in 2017. The Punisher is in 2017 op Netflix te zien.