Nieuwe clip en featurette The Brothers Grimsby

Nieuwe clip en featurette The Brothers Grimsby

Sony Pictures heeft een clip en featurette vrijgegeven van The Brothers Grimsby met Sacha Baron Cohen en Mark Strong. De film is afkomstig van regisseur Louis Leterrie (Now You See Me en The Incredible Hulk) er andere rollen zijn voor Ian McShane, Penélope Cruz, Rebel Wilson en Isla Fisher.

[youtube 9d6nokG7eNA]

[youtube S9QzaIY-B88]

In de film volgen we Nobby, een simpele man die in het stadje Grimsby woont. Hij heeft alles wat zijn hart begeert, waaronder 11 kinderen en de knapste vriendin in het noordoosten van Engeland. Er ontbreekt maar één ding in zijn ideale wereld: Sebastian, Nobby’s broertje. Zij werden gescheiden toen ze kinderen waren en sindsdien zijn er 28 jaren voorbij gegaan. De voetbalhooligan trekt eropuit om zich met zijn broer te herenigen, niet wetende dat Sebastian een huurmoordenaar van MI6 is en de plannen van een dreigende terroristische aanval heeft achterhaald. Samen slaan de broers, ten onrechte beschuldigd, op de vlucht. Om de wereld te redden moet Sebastian de hulp inschakelen van de grootste idioot die erop leeft.

De film is geschreven door Sacha Baron Cohen, Phil Johnston en Peter Baynham. Vanaf 3 maart draait The Brothers Grimsby in de  bioscoop.