Nieuwe foto’s Bijbelse film Noah

Paramount Pictures heeft een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven voor de aankomende film Noah. Deze zijn hieronder te bekijken.

[youtube 2k1sDsHfah4]

Nieuwe foto's Bijbelse film Noah

4c6a25d

9ee645a

39fb984

62f0ba5

Noah vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren.

In de hoofdrollen zien we Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Anthony Hopkins en Logan Lerman. Darren Aronofsky’s Noah is te zien vanaf 10 maart.