Nieuwe Independence Day: Resurgence posters

20th Century Fox heeft een vier nieuwe posters vrijgegeven voor Independence Day: Resurgence. Op de posters zien we dat de aliens nog steeds erg geïnteresseerd zijn in de bekende bezienswaardigheden. Bekijk ze hieronder!

Independence Day: Resurgence independence_day_resurgence_ver11_xlg independence_day_resurgence_ver12 Nieuwe Independence Day Resurgence posters

[youtube NCe_JshWOZ0]

Nadat Independence Day het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm­a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Independence Day: Resurgence wordt geregisseerd door Roland Emmerich. De hoofdrollen zijn voor Liam Hemsworth, Jeff GoldblumBill PullmanJessie UsherMaika Monroe, Sela WardWilliam FichtnerJudd HirschBrent Spiner, Patrick St. EspritVivica A. Fox, Angelababy en Charlotte Gainsbourg. De langverwachte sci-fi sequel op Independence Day (1996) is te zien vanaf 23 juni 2016.