Nieuwe Nederlandse film Capo di Famiglia

Nieuwe Nederlandse film Capo di FamigliaHoe onvoorwaardelijk is familie? Soms moet je beslissingen maken die je je hele leven moet dragen. In het voorjaar zullen filmmakers Annemarie Libbers (regie) en Dirk Gunther Mohr (acteur/scenario) het drama Capo di Famiglia gaan verfilmen. De film gaat over de familiebanden en conflicten binnen een Italiaans-Nederlandse familie. Het is een film waarin relaties worden getest en gebroken, in een setting die niet vaak voorkomt in Nederland. Ondanks dat de situaties misschien niet direct herkenbaar zijn voor iedereen, zijn de spanningen binnen families bekend voor velen. Want uiteindelijk, vrienden kies je, familie niet.

De film vertelt het verhaal van Vincent (Dirk Gunther Mohr), geliefde zoon en kleine broer van Jimmy (Matthijs ten Kate), die aan het begin staat van zijn nieuwe leven met Eva (Nastassia Vuursteen). Zijn vader, Alfred (Dirk van der Pol), biedt hem de positie die hij nooit verwacht had, maar op onverwachte wijze belandt de vader in het ziekenhuis. Conflicten ontstaan tussen de broers en de familie dreigt uit een te vallen. Met deze film wil Annemarie Libbers de grenzen van onvoorwaardelijke liefde opzoeken. Hoe ver kun je gaan tot het je relaties breekt?

Vanaf 14 februari is de crowdfunding voor Capo di Famiglia van start gegaan, waarbij de filmmakers hun huidige productie budget hopen te verdubbelen. Volg het verhaal en word deel van la Famiglia.

https://www.facebook.com/capodifamigliadefilm

https://cinecrowd.com/nl/impegni-di-famiglia

GESCHREVEN DOOR

Glenn Abbink

BEKIJK OOK