Nieuwe personage posters Rob Zombie’s 31

Saban Films  heeft vier personage posters vrijgegeven van regisseur en schrijver Rob Zombie’s nieuwste horrorfilm 31. Zombie is vooral bekend vanwege House of 1000 Corpses, The Devil’s Rejects en de Halloween-remake.

Nieuwe personage posters Rob Zombie’s 31 31_FINISH_27X40_03.jpg 31_FINISH_27X40_04.jpg 31_FINISH_27X40_01.jpg

[youtube _SBHFmLkF-E]

In 1976, tijdens Halloween, reizen een groep mensen die op een carnaval werken door het land van de ene locatie naar de ander. Onderweg worden ze tegengehouden en aangevallen. Slechts vijf van hen overleven het. Ze worden meegenomen naar een vreemd gebouw, dat overeenkomsten heeft met een doolhof. De bewoners zijn moordenaars die zichzelf ‘The Heads’ noemen. Ze geven hen de kans om hun vrijheid te winnen door het spel ’31’ te spelen. De volgende 12 uur moeten ze door het pand zwerven en de vele gevaarlijke kamers zien te trotseren, opgejaagd door een aantal Heads die de slachtoffers willen martelen en vermoorden.

Hoofdrollen in de film zijn voor Sheri Moon Zombie, Meg Foster, Lawrence Hilton-Jacobs, Kevin Jackson, Jeff Daniel Phillips en Malcolm McDowell. De horror is tot stand gekomen dankzij crowdfunding en productiebedrijven zoals PalmStar Media, Protagonist Pictures en Bow and Arrow Entertainment.