D23 Expo 2015: Nieuwe poster Disney’s The Jungle Book

Op de D23 Expo 2015 is een nieuwe poster voor Walt Disney Pictures‘s The Jungle Book vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. De door Jon Favreau geregisseerde film verteld het welbekende verhaal van de kleine Mowgli, die met de hulp van een roedel wolven, een beer en een zwarte panter, midden in de jungle opgroeit. En daar komen natuurlijk de nodige gevaren bij kijken.

The Jungle Book

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

Jon Favreau regisseerde deze film, welke gebaseerd is op Rudyard Kipling’s klassieke verhaal en de Disney animatiefilm uit 1967. Hiermee volgt Disney de trend om de klassieke animatiefilms van de studio van een live-acton remake te voorzien. Het scenario is geschreven door Justin Marks. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Neel SethiScarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Giancarlo Esposito en Christopher Walken. The Jungle Book draait vanaf 14 april 2016 in de Nederlandse bioscoop.