Nieuwe poster Sex Tape met Cameron Diaz en Jason Segel

Sony Pictures heeft de eerste poster vrijgegeven van Sex Tape, een nieuwe komedie van regisseur Jake Kasdan met in de hoofdrollen Jason Segel en Cameron Diaz. Deze kun je hieronder bekijken.
Sex Tape

Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) zijn een koppel die een druk seksleven hadden. Nu hebben ze inmiddels twee kinderen en staat hun seksbelevenis op een laag pitje. Om dit nieuw leven in te blazen besluiten ze op een avond als de kinderen van huis zijn, een opname te maken van zichzelf in hun favoriete standjes. Deze privéfilm geven ze de naam “The Joy of Sex”. Jay besluit op vraag van Annie de opnames te wissen maar door een foutje wordt de film verstuurd naar verscheidene IPads. Jay slaagt erin alle opnames te pakken te krijgen maar het blijkt nu dat de zoon van de buren ook een opname bemachtigd heeft. Hij chanteert Jay en Annie ermee de film op “YouPorn” te plaatsen tenzij ze hem 25.000 $ betalen.

Sex Tape wordt geregisseerd door Jake Kasdan. Het scenario is geschreven door Kate Angelo, Jason Segel en Nicholas Stoller. De film heeft verder rollen voor Jack Black, Rob Lowe, Rob Corddry en Ellie KemperSex Tape draait vanaf 7 augustus 2014 in de Nederlandse bioscoop.