Nieuwe poster voor thriller Peppermint met Jennifer Garner

STXfilms heeft de eerste poster vrijgegeven voor Peppermint, de nieuwe actiethriller met in de hoofdrol Jennifer Garner. De poster kun je hieronder bekijken. Morgen zal de eerste trailer verschijnen!

Peppermint

Peppermint vertelt het verhaal van de jonge moeder Riley North (Garner) die ontwaakt uit een coma, nadat haar man en dochter zijn gedood tijdens een brute aanval op het gezin. Wanneer het systeem de moordenaars frustrerend afschermt van rechtvaardigheid, wil Riley zichzelf transformeren van burger tot stedelijke guerrilla. Haar frustratie vormt ze om tot persoonlijke motivatie en ze verbergt zich jarenlang om haar lichaam en geest een ​​niet te stoppen kracht te maken.

De film is geregisseerd door Pierre Morel, die we kunnen van films als Taken en District 13. Het scenario is geschreven door Chad St. John. Naast Garner zijn er tevens rollen voor John Ortiz (Kong: Skull Island), John Gallagher Jr. (10 Cloverfield Lane), Method Man (Keanu), Richard Cabral (Lethal Weapon) en Tyson Ritter (Preacher). Peppermint draait vanaf september 2018 in de bioscoop.