Nieuwe posters en (expliciete) clip van Lars von Triers Nymphomaniac

Magnolia Pictures heeft twee nieuwe posters vrijgegeven van Lars von Trier’s Nymphomaniac. Deze zijn hieronder te zien. Eerder verschenen er al veertien personageposters van de film, waarop alle acteurs gedeeltelijk naakt te zien zijn. Deze zijn onder aan de pagina opgenomen.

Nymphomaniac_20

Nymphomaniac_21

Tevens is er een nieuwe clip vrijgegeven. Ditmaal van het vijfde hoofdstuk van de film, The Little Organ School. De focus van de clip ligt op een vrij expliciete seksscène tussen het personage van Shia LaBeouf (Jerôme) en dat van Stacy Martin (Young Joe).

[youtube Sa310YS5Ji4]

Nymphomaniac volgt de vrouw Joe (gespeeld door zowel Stacy Martin als Charlotte Grainsbourg). De oude charmante vrijgezel Seligman (Stellan Skarsgård) vindt haar op een dag in elkaar geslagen in een steegje. Hij neemt haar mee naar huis en zorgt voor haar. Joe vertelt hem tijdens haar verblijf over haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.

De film van Lars von Trier verschijnt in twee delen. Het eerste deel verschijnt op 26 december en het tweede deel op 16 januari. Er zijn verder rollen voor Shia LaBoeuf, Jamie Bell, Stacy Martin, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier en Jean-Marc Barr.

Nymphomaniac_6

Nymphomaniac_7

Nymphomaniac_8

Nymphomaniac_9

Nymphomaniac_10

Nymphomaniac_11

Nymphomaniac_12

Nymphomaniac_13

Nymphomaniac_14

Nymphomaniac_15

Nymphomaniac_16

Nymphomaniac_17

Nymphomaniac_18

Nymphomaniac_19