Nieuwe tv-spot en foto voor Godzilla

Bekijk hieronder de nieuwe cover van het horror magazine Fangoria, met een nieuwe en duidelijke blik op het monster Godzilla. Daarnaast hebben Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures ook een nieuwe tv-spot vrijgegeven voor de film.

Godzilla

[youtube c9hJxEG-etE]

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

De film wordt geregisseerd door Gareth Edwards met in de hoofdrollen Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston en Sally Hawkins. Godzilla is vanaf 16 mei 2014 in de bioscoop te zien.