Nieuwe promo’s en eerste reacties Star Trek Beyond

Nieuwe spot, poster en featurette Star Trek BeyondNog maar een week te gaan voordat Paramount Pictures’ Star Trek Beyond in de bioscoop te zien is. De promotiemachine blijft door denderen en zou is er een nieuwe IMAX-poster, drie featurette’s en een tv-spot vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken. Daarnaast hebben we al een aantal eerste reacties binnen! Na de eerste persvertoningen laten critici via Twitter weten dat ze niet alleen erg hebben genoten van de film, maar ook dat deze beter is dan de voorganger Star Trek: Into Darkness uit 2013. Gregory Weinkauf van Huffington Post noemde de film zelfs een klassieker.

[youtube kfPKpVYFSnU]

[youtube cr6bYn2EzvQ]

[youtube yGCwCZBdP3E]

[youtube w9gihZdrMnI]

Halverwege de vijfjarige missie in de ruimte wordt de USS Enterprise aangevallen door een niet te stoppen golf van buitenaardse wezens. De bemanning moet het schip verlaten en strandt op een onbekende planeet, zonder redding…

Star Trek Beyond is de opvolger van Star Trek (2009) en Star Trek Into Darkness (2013) en heeft hoofdrollen voor Chris Pine, Simon Pegg, Shohreh AghdashlooZachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John ChoAnton Yelchin en Idris Elba. De derde Star Trek-film wordt geregisseerd door Justin Lin en verschijnt op 21 juli 2016 in de Nederlandse bioscoop.