Nieuwe trailer Dan Brown-film Inferno

InfernoSony Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgeven van de aankomende film Inferno. Het langverwachte deel uit de Robert Langdon saga van Dan Brown is het derde boek uit de serie die verfilmt gaat worden door regisseur Ron Howard. De saga begon met The Da Vinci Code (2006) gevolgd door Angels en Demons (2009).

[youtube v4w3mo2X4Xc]

In de film zien we hoe de beroemde professor in symboliek van Harvard wakker wordt in een Italiaans ziekenhuis. Hij is zijn geheugen compleet kwijt en moet samen met dokter Sienna Brooks op onderzoek uit. Samen racen ze door Europa en tegen de klok om een dodelijk wereldwijd complot tegen te werken. Daarbij blijkt hun reis direct verbonden te zijn met de beroemde dichter Dante.

Tom Hanks
keert terug als Robert Langdon samen met een sterke cast bestaande uit Felicity Jones, Irfan Khan, Harry Sims, Omar Sy, Christoph Bruder en Sidse Babbet Knudsen. Ben Foster is gecast als de grote bad guy in de film.

Het scenario wordt geschreven door David Koepp gebaseerd op het boek van Dan Brown. De uitvoerende producenten zijn Dan Brown, Anna Culp, Bill Connor en David Householter. De film staat gepland voor 13 oktober 2016.