Nieuwe trailer en poster voor thriller Searching

Sony Pictures heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende thriller Searching, met in de hoofdrol John Cho (The Exorcist, The Oath, Star Trek franchise). Deze kun je hieronder bekijken.

Searching

Nadat de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt een lokaal onderzoek geopend en wordt een rechercheur aan de zaak toegewezen. Maar 37 uur later en zonder enige leiding, besluit David op de enige plek te zoeken waar nog niemand heeft gekeken, waar alle geheimen vandaag bewaard worden: de laptop van zijn dochter. In een hypermoderne thriller verteld via de technologische apparaten die we dagelijks gebruiken om te communiceren, moet David de digitale voetstappen van zijn dochter volgen voordat ze voor altijd verdwijnt.

Searching werd geregisseerd door Aneesh Chaganty, wie tevens het scenario schreef samen met Sev Ohanian. De film is geproduceerd door Timur Bekmambetov, Sev Ohanian, Adam Sigman en Natalie Qasabian. Naast Cho zijn er in de film rollen voor Debra Messing, Joseph Lee en Michelle La.

Searching draait vanaf augustus 2018 in de bioscoop.