Nieuwe trailer Future World van James Franco

Lionsgate Premiere heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Future World, de aanstaande post-apocalyptische thriller van regisseurs James Franco en Bruce Thierry Cheung. In de thriller moeten een jonge man, gespeeld door Jeffrey Wahlberg, door een woestenij reizen.

Future World

De film speelt zich af in een post-apocalyptische woestenij en volgt een jongen genaamd Prince terwijl hij de onvruchtbare woestijn doorzoekt naar een mythisch medicijn om zijn stervende moeder te redden, vechtend tegen een gestoorde raider en drugsbaron met behulp van een android die op zoek is naar zijn ziel .

De nieuwe trailer biedt de kijkers een blik op de manische wereld van de toekomst, een hint naar een wereld verwoest door oorlog waar alleen de gewelddadige en psychotische zijn overgebleven om te heersen over gladiatorgevechten en kleinere groepen die worstelen om te overleven.

Future World werd in 2016 opgenomen, maar Franco wilde zich eerst concentreren op andere zaken, alvorens hij hiermee aan de slag ging. Dat leidde onder meer tot de film The Disaster Artist en de HBO-serie The Deuce. Naast Franco zijn er rollen voor Milla JovovichLucy Liu, Suki Waterhouse, Method Man en Snoop Dogg.  Future World draait vermoedelijk niet in de Nederlandse bioscopen. In de Verenigde Staten krijgt deze een iTunes-release.