Nieuwe trailer Ice Age: Collision Course

Poster voor Ice Age: Collision Course

In iedere Ice Age-film was er personage dat altijd een beetje boven de rest uitstak, namelijk de eekhoorn Scrat. Al jaren rent het beestje achter eikels aan en zal dat weer gaan doen in de vijfde film in de franchise, Ice Age: Collision Course. 20th Century Fox heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube QywEmtslLFI]

Scrat streeft er nog steeds naar om de ongrijpbare eikel te pakken te krijgen. Dit zorgt ervoor dat hij het universum in gekatapulteerd wordt en per ongeluk een reeks kosmische gebeurtenissen in gang zet die een bedreiging vormen voor de Ice Age wereld. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de groep hun huis verlaten om te beginnen aan een zoektocht om de bedreiging te stoppen. Ze reizen naar exotische nieuwe landen waar ze worden geconfronteerd met een aantal nieuwe kleurrijke figuren.

De originele stemmencast bestaat uit Chris WedgeRay Romano, John LeguizamoDenis LearyQueen LatifahSimon PeggJosh PeckSeann William ScottJennifer LopezJesse Tyler FergusonJessie JWanda Sykes. De Nederlandse stemmencast bestaat uit Carlo BoszhardJack WouterseFroukje de BothEddy ZoëyTygo GerdandtJeroen WoeArjan Ederveen, Daphne BunskoekMarjolein AlgeraIce Age: Collision Course wordt geregisseerd door Mike Thurmeier en Galen T. Chu. Het scenario is geschreven door Michael J. Wilson, Micheal Berg en Yoni Brenner. De film draait vanaf  13 juli 2016 in de Nederlandse bioscoop.