Nieuwe trailer The Wolverine

Nieuwe trailer The Wolverine

Zoals eerder aangekondigd, zal binnenkort The Wolverine, het vervolg op X-Men Origins: Wolverine (2009), op het Nederlandse doek te zien zijn. De regie ligt in handen van James Mangold en Wolverine/Logan zal wederom worden vertolkt door Hugh Jackman. Ook zal onze Famke Janssen een cameo hebben als Jean Grey. Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

[youtube Xnvudl84ow0]

Wolverine (Hugh Jackman), het meest beeldende personage uit de wereld van de X-Men, gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

The Wolverine wordt geregisseerd door James Mangold. De hoofdrollen worden gespeeld door Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima en Brian Tee. Het scenario is geschreven door Mark Bomback & Scott Frank. Het script is deels gebaseerd op de stripserie Wolverine van Chris Claremont en Frank Miller. The Wolverine draait vanaf 25 juli 2013 in de Nederlandse bioscoop.