Nieuwe tv-spot The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Warner Bros. Pictures heeft wederom een nieuwe tv-spot uitgebracht voor The Hobbit: The Desolation of Smaug. Inmiddels is dit de negende spot voor de film. In onderstaande nieuwe spot is te zien hoe Bilbo Baggins (Martin Freeman) zijn ontmoeting start met Smaug de draak die tot leven is gewekt via een motion capture-rol van Benedict Cumberbatch.

[youtube Zn5e5u1YTQc]

Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen, moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren – zonder hun tovenaar. Als ze Meerstad bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de schat van de draak Smaug. En waar is Gandalf heen? En wat is zijn geheime zaak in het Zuiden?

The Hobbit: The Desolation of Smaug wordt geregisseerd door Peter Jackson. In de film zijn er rollen voor Ian McKellenMartin FreemanRichard Armitage, Benedict CumberbatchEvangeline LillyLee Pace, Orlando BloomCate BlanchettSylvester McCoyLuke Evans en Stephen Fry. Het scenario is geschreven door Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens en Guillermo del Toro. De film draait vanaf 11 december 2013 in de Nederlandse bioscopen (in 3D, 2D en IMAX).