Ocean’s 8 in zomer 2018

Ocean’s 8 in zomer 2018Warner Bros. Pictures heeft Ocean’s 8 (aka Ocean’s Ocho) een officiële releasedatum gegeven. De vrouwelijke Ocean’s Eleven spin-off zal te zien zijn vanaf 8 juni 2018. De hoofdrollen zijn voor Cate BlanchettSandra BullockAnne HathawayMindy KalingHelena Bonham CarterSarah PaulsonRihanna en Awkwafina.

Het verhaal zou een voortzetting zijn van de trilogie met in de hoofdrol George Clooney. Bullock’s personage zou de zus zijn van Danny Ocean. Met een team vol dieven is ze van plan een dure ketting te stelen van een boosaardige eigenaar van een galerij. De onofficieel titel van de film is Ocean’s Ocho, wat doet vermoeden dat er 8 dieven in het spel zijn in plaats van elf.

Ocean’s 8 is een idee van George Clooney, regisseur Steven Soderbergh en producent Jerry Weintraub. Olivia Milch heeft al een scenario geschreven. The Hunger Games regisseur Gary Ross zal de film regisseren. Het is nog niet duidelijk of de film wordt gelinkt aan de vorige drie films van Soderbergh. Steven Soderbergh en George Clooney zullen de film produceren. De opnames moeten dit najaar van start gaan.