Officiële trailer voor Netflix’s Benji remake

De favoriete kleine harige hond Benji is terug en hij heeft een nieuw huis gevonden op Netflix. Bekijk hieronder de eerste trailer en poster. Benji is de nieuwe remake van de gelijknamige film uit 1974, de beroemde familiefilm over een zwerfhond die stiekem gevoed wordt door en bevriend raakt met de kinderen van de Chapman familie en hen redt als zij ontvoerd worden.

Officiële trailer Netflix-remake Benji

Benji is een hondje die elke morgen eten haalt bij een huishoudster en twee kinderen. Hij verblijft in een huis dat al 40 jaar leeg staat. Op een dag ontmoet hij een leuke teef en neemt die mee naar zijn stek. Dan komen een stel schurken die het huis als verblijfplaats willen. Het draait uit op de ontvoering van de twee kinderen waar Benji altijd zijn eten haalt. Nu merkt de hond pas hoe moeilijk het is om mensen te laten luisteren.

Na de originele film volgde er in 1977 For the Love of Benji. Regisseur Joe Camp maakte daarna nog een aantal televisiefilms over de hond in de jaren zeventig en tachtig, waaronder Benji’s Very Own Christmas Story, Oh Heavenly Dog, Benji the Hunted en tenslotte enkele decennia later in 2004 Benji: Off the Leash.

De nieuwe film wordt door Brandon Camp geregisseerd, de zoon van Joe Camp, en heeft hoofdrollen voor Kiele Sanchez (Lost, The Glades), Gabriel Bateman (Stalker) en Darby Camp (Big Little Lies). Vanaf 16 maart is de film te zien op Netflix.