Anchorman 2: The Legend Continues poster voor Christina Applegate

Voor de aankomende release van Anchorman 2: The Legend Continues heeft Paramount Pictures eerder vier personage poster vrijgegeven. Op deze posters waren enkel de manlijke hoofdrolspelers te zien. Nu is er ook een poster verschenen van Veronica Corningstone (Christina Applegate). Deze kun je hieronder bekijken.

Christina Applegate

Nu de jaren ’70 achter hen ligt, kruipt de topverslaggever van San Diego, Ron Burgundy, terug achter de newsdesk samen met zijn vrouw en collega Veronica Corningstone. Samen met weerman Tamland, de verslaggever op locatie Brian Fantana en sportverslaggever Champ Kind, hebben ze het wederom moeilijk om stijlvol te blijven terwijl ze snel bekendheid verwerven bij de 24-uurs nieuwszender van New York.

De film wordt geregisseerd door Adam McKay. Hij schreef tevens het scenario. De hoofdrollen zijn voor Will Ferrell, Christina Applegate, Steve CarellDavid Koechner en Paul Rudd. Nieuwkomers zijn o.a. Kristin Wiig, James Marsden, Greg Kinnear en Harrison Ford. Anchorman 2: The Legend Continues zal vanaf 13 februari 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.