Opnames Als… de film zijn afgerond

De opnames van Als… de film zijn onlangs afgerond. De film wordt geregisseerd door Hans Pronk en de opnames vonden plaats in Vught, Oss en Hoog Soeren. Pronk schreef het scenario samen met de 17 jarige Kevin Jansen. Het thema is pesten: wat kunnen de gevolgen zijn op latere leeftijd als je vroeger gepest bent? Dit onderwerp hebben de makers gegoten in de vorm van een spannende jeugdfilm.

Opnames Als... de film zijn afgerond

In de film zien we groep 8 van meest Robert op kamp gaan. Het lijkt een gezellig kamp te worden, totdat de kinderen een afgelegen huis ontdekken waar een moeder met haar zoon woont. Er gebeuren daar rare dingen. Ferron, Anika, Derek en Lieve vragen zich af: ”Waarom wonen ze daar zo afgelegen en lijken ze geen contact met de buitenwereld te willen?” Het wordt nog spannender als de kinderen een dagboek vinden waarin een geheim staat…

Als… wordt geproduceerd door Glenn Abbink en Frank van Gorp en gaat later dit jaar in première. De film heeft rollen voor Laurian Serno, Lavita Werner, Jurre Pronk, May Sommer, Merle Hendriks, Jay Pothof, Anne Fleur Lausberg, Amelie Buckow, Vera Peetoom, Morena Brouwers, Thijs Frankfort,Claire Schuyffel, Thiago Klijnsma, Febe Kraan, Fatima Khanfourd, Carin Baars, e.a.

Kijk voor meer informatie op de officiële Facebook-pagina.

Fotografie: Glenn Abbink