Paramount ontwikkelt Spice Girls animatiefilm

Het is bijna 22 jaar geleden sinds de première van de Spice Girls film, Spiceworld: The Movie. The Hollywood Reporter meldt nu dat de Britse meidengroep van plan is een comeback te maken op het grote scherm in hun eigen animatiefilm in samenwerking met Paramount Animation.

Volgens de site heeft president van Paramount Animation Mireille Soria onthuld dat de Spice Girls animatiefilm zich momenteel in de beginfase van ontwikkeling bevindt.

De Spice Girls-leden Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell en Victoria Beckham hebben allemaal getekend voor het project en zouden ‘erg betrokken’ zijn in het proces. De naamloze film wordt mede geschreven door Karen McCullah en Kiwi Smith met Simon Fuller als producer. Er wordt ook verwacht dat de film zowel iconische liedjes als nieuwe deuntjes bevat.

De Spice Girls werd voor het eerst opgericht in 1994. De iconische meidengroep groeide op tot wereldsterren met de release van hun debuutsingle “Wannabe” in 1996 en is momenteel de best verkochte meidengroep wereldwijd met meer dan 85 miljoen verkochte platen.