Power Rangers in de zomer van 2016

Mighty-Morphin-Power-Rangers

Eerder bleek dat Lionsgate en Saban Brands samen gaan werken om een live-action film te ontwikkelen en produceren gebaseerd op de Power Rangers. Nu hebben ze een releasedatum bekendgemaakt; 22 juli 2016.

De derde film in de populaire Power Rangers-franchise heeft een script van uitvoerend producent Roberto Orci (The Amazing Spider-Man 2, Star Trek Into Darkness) en schrijvers Zack Stentz en Ashley Miller (X-Men: First Class, Thor). De nieuwe film moet een moderne herbewerking worden van de Mighty Morphin Power Rangers, een groep van gewone middelbare scholieren die buitenaardse krachten krijgen en die vervolgens als team moeten benutten om de wereld te redden van allerlei kwade personages.

Saban begon Mighty Morphin Power Rangers twintig jaar geleden als een live-action TV serie. Vervolgens is het uitgegroeid tot een van de meest populaire en herkenbare merken van de wereld, inclusief speelgoed, kostuums, video games, DVD’s, stripboeken en andere merchandise. De nieuwe film franchise zal de Mighty Morphin Power Rangers nieuw leven inblazen.

[youtube _GS6nqTbmjE]