Premièredatum onthult van Stephen Kings’ Castle Rock

Hulu onthulde vandaag dat Castle Rock op 25 juli 2018 in première zal gaan op de streaming service. Tevens is er een nieuwe trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Een psychologische horrorserie die zich afspeelt in het Stephen King-multiversum. De serie combineert de mythologische schaal en het intieme karakterverhaal van King’s meest geliefde werken, en weeft een epische saga van duisternis en licht, welke zich aspeelt op een paar vierkante kilometer van het Maine-bos. De fictieve Maine-stad Castle Rock heeft een prominente plaats in de literaire carrière van King: Cujo, The Dark Half, IT en Needful Things, evenals de novella The Body en tal van korte verhalen zoals Rita Hayworth en The Shawshank Redemption spelen zich daar af of bevatten verwijzingen naar Castle Rock. Castle Rock is een originele suspense / thriller, die de thema’s en werelden onderzoekt en de hele King canon verenigt.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Jane Levy en Scott Glenn. Sam Shaw & Dustin Thomason ontwikkelden het project van Hulu en produceren Castle Rock samen met J.J. Abrams, Ben Stephenson en Liz Glotzer.

Kijk je uit naar de serie? Laat het ons weten in de comments!