The Weinstein Co., de studio die The Hateful Eight, distribueert, is al maanden bezig om de Arclight te overtuigen de dome beschikbaar te stellen voor The Hateful Eight. Het argument is dat de nieuwe Star Wars-film ook al in de nabijheid te zien is in het TCL Chinese Theatre en het El Capitan Theatre. Tarantino zei hier over:

“It was real bad news and it fucking pissed me off.” 

Insiders zeggen dat er nooit een contract of verbale overeenkomst was voor het vertonen van The Hateful Eight. De film zal z’n wereldwijde première beleven in Cinerama Dome en zal te zien zijn in een ander auditorium in het Arclight, welke beschikt over een 70mm filmprojector. De Oscar-winnende regisseur voegde nog toe:

“I love J.J. [regisseur van Star Wars]. I made a lot of money for the Disney corporation, As far I’m concerned, let all the entertainment reporters call up Disney and ask for their comments on their extortionist practices.” 

The Hateful Eight speelt zich af in het wilde westen en toont een groepje premiejagers die zullen moeten schuilen voor een sneeuwstorm. Dat doen ze in een garenwinkeltje waar ze nog vier andere mannen ontmoeten. De ego’s van de verschillende premiejagers botsen uiteraard al snel, wat culmineert in een bloede stand-off. Hoofdrollen zijn er voor Samuel L. Jackson, Kurt Russell,Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern,Channing Tatum en Demián Bichir. The Hateful Eight draait vanaf 7 januari 2016 in de Nederlandse bioscopen.