Regisseurs Anthony en Joe Russo terug voor Captain America 3

Regisseurs Anthony en Joe Russo terug voor Captain America 3

Volgens een insider is Marvel Studios erg onder de indruk van Captain America: The Winter Soldier. Zo erg zelfs dat de studio regisseurs Anthony en Joe Russo willen terugvragen voor Captain America 3.

De derde Captain America film heeft echter nog geen groen licht gekregen en een eventuele officiële aankondiging van Marvel zal waarschijnlijk pas na de release van Captain America: The Winter Soldier zijn. Hoofdrolspeler Chris Evans heeft een contract getekend voor maar liefst negen Marvel-films, dus hem zullen we zeker terugzien.

Steve Rogers (Chris Evans), beter bekend als de superheld Captain America, heeft moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), alias Black Widow, trekt hij ten strijde om een sterke maar geheimzinnige vijand te bestrijden, die zich verstopt in het hedendaagse Washington. Natasha is een spionne die werkt voor S.H.I.E.L.D., de veiligheidsdienst onder leiding van Nick Fury (Samuel L. Jackson). Captain America: The Winter Soldier wordt geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo en draait vanaf 3 april 2014 in de bioscoop.