Ron Goossens misschien naar Duitsland en Amerika

De Nederlandse film Ron Goossens: Low Budget Stuntman gaat misschien naar Amerika. Ook Frankrijk en Duitsland hebben interesse in de film. Producent Kaap Holland Film en distributeur Entertainment One zijn momenteel in onderhandeling over de filmrechten. Wanneer dit doorgaat, zal het de eerste keer zijn dat een film van Steffen en Flip in de Verenigde Staten te zien is.

Ron Goossens

Ron Goossens: Low Budget Stuntman behaalde onlangs de gouden film status omdat de film meer dan 100000 bezoekers wist te trekken.

Ron Goossens  is een Brabantse alcoholist zonder enige ambities. Het is daarom niet gek dat zijn vrouw Angela hem niet meer ziet zitten. Ron zelf zou echter wel graag bij haar blijven. Zelfs als ze herhaaldelijk vreemdgaat wil hij haar niet kwijt. Daarom geeft ze hem een mogelijkheid om de relatie voort te zetten: als hij de succesvolle actrice Bo Maerten in bed krijgt, gaan ze samen verder. Ron krijgt hiermee een doel in zijn leven. In eerste instantie lijkt het een onmogelijke opgave, maar aangezien hij onlangs een baan heeft aangeboden als stuntman ziet hij mogelijkheden. Samen met zijn kroegmaat Peter begint hij aan een dol avontuur.

Ron Goossens: Low-Budget Stuntman is een project van filmmakers Steffen Haars en Flip van der Kuil die onder andere verantwoordelijk waren voor Bro Before Ho’s en de serie New Kids. De cast bevat namen als Huub Smit, Tim Haars, Bo Maerten, Henry van Loon, Michiel Romeyn, Fresku en Nils Verkooijen. De film draait sinds 26 januari in de bioscoop. Lees hier onze recensie van Ron Goossens: Low-Budget Stuntman.