Samuel L. Jackson keert terug als Mr. Glass op nieuwe foto’s

Samuel L. Jackson keert terug als Mr. Glass op nieuwe foto'sDe opnames zijn onderweg van M. Night Shyamalan’s Glass, de aankomende film welke zowel functioneert als sequel op Unbreakable als Split. Vandaag zijn de eerste setfoto’s verschenen, waarop we de terugkeer zien van Samuel L. Jackson als Elijah Price, aka Mr. Glass. Bekijk ze via onderstaande link!

Bruce Willis keert naast Jackson ook terug als David Dunn. Vanuit Split keren James McAvoy, als Kevin Wendell Crumb en Anya Taylor-Joy als Casey Cooke, terug. Na het einde van Split, zien we in Glass Dunn Crumb’s bovenmenselijke figuur van The Beast in een reeks van escalerende ontmoetingen, terwijl de schimmige aanwezigheid van Price naar voren komt als een regelaar die geheimen voor beide mannen houdt.

Unbreakable‘s Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard, hernemen hun rol als Dunn’s zoon en Price’s moeder, evenals Golden Globe Award winnaar Sarah Paulson (American Horror Story-serie).

Deze meeslepend conclusie van zijn wereldwijde blockbusters zal worden geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production’s Jason Blum, die ook de vorige twee films van de schrijver/regisseur produceerde voor Universal. Ze produceren opnieuw samen met Ashwin Rajan en Marc Bienstock en Steven Schneider.

Glass wordt uitgegeven door Universal Pictures in Noord-Amerika op 18 januari 2019 en door Buena Vista International in het buitenland.